Di-isosyanaattikoulutus

20,00  Alv 0%

Suorita di-isosyanaattikortti helposti verkkokoulutuksena, silloin kuin sinulle sopii. Koulutus suoritetaan kokonaisuudessaan verkossa. Koulutus on kehitetty erityisesti rakennusalan tarpeisiin. Voit suorittaa koulutuksen omaan tahtiisi. Kun suoritat kaikki verkkokurssin osiot ja lopputentin hyväksytysti, saat KMA Yhtiöiden di-isosyanaatti koulutuksesta sähköisen kortin, joka on voimassa kaksi vuotta.

Di-isosyanaattien turvallinen käyttö

Di-isosyanaatti-koulutus on EU:n REACH- säädökseen perustuva, vähimmäistason yleiskoulutus, joka on pakollinen di-isosyanaatteja käsitteleville työntekijöille. Koulutuksessa perehdytään di-isosyanaattien turvalliseen käyttöön, niiden terveysvaaroihin sekä niiltä suojautumiseen.

Verkkokoulutus on tarkoitettu työntekijöille, jotka käsittelevät työssään tavanomaisia kemikaaleja, kuten polyuretaanivaahtoa, kovetteita, maaleja ja liimoja. Verkkokoulutus ei korvaa työnantajan antamaa työtehtäväkohtaista perehdytystä eikä tuotteiden käyttö- ja turvallisuusohjeita. KMA Yhtiöiden di-isosyanaattikoulutus on kehitetty erityisesti rakennusalan tarpeisiin.

Koulutuksen ensisijainen tarkoitus on oppia suojautumaan oikein di-isosyanaattialtistumiselta ja noudattamaan turvallisia työtapoja omassa työskentelyssään.

Koulutus tapahtuu kokonaisuudessaan verkkokoulutuksena. Teoriaosuuden jälkeen opiskelija suorittaa loppukokeen. Koulutuksen suorittamisen jälkeen opiskelija saa sähköisen di-isosyanaattikortin, joka on voimassa kaksi vuotta.

Koulutuksen teemoja ovat mm.

– Di-isosyanaateilta suojautumisen yleiset periaatteet
– Turvallisen di-isosyanaattityöskentelyn periaatteet

Koulutuksen keskimääräinen suoritusaika on noin 1,5 tuntia, riippuen omasta suoritusnopeudestasi. Voit suorittaa koulutuksen kerralla tai sinulle sopivissa osissa.

Kortti voimassaolo aika

Sähköinen kortti on voimassa kaksi vuotta. Kortin voimassaoloajan voit tarkistaa kortissa olevan qr-koodin avulla.

Sähköinen di-isosyanaattikortti

Saat koulutuksesta sähköisen kortin, joka kulkee mukanasi puhelimessasi.

Onko kortti pakollinen

Kortin käyttöönotto on yrityksissä vapaaehtoista, mutta di-isosyanaattikoulutuksen suorittaminen on pakollista. Useat tilaajayritykset edellyttävät kuitenkin alihankkijoidensa työntekijöiltä di-isosyanaattikorttia. Kortin tarkoitus on parantaa työmaan työturvallisuutta ja auttaa työntekijöitä huomaamaan turvallisten työtapojen tärkeys omassa työskentelyssä. Kortti ei korvaa työturvakorttia.

Kortin hinta

Sähköinen di-isosyanaattikortti maksaa 20 € (alv. 0%). Kun maksat koulutuksen verkkokaupassa, saat tunnukset heti sähköpostiisi ja pääset aloittamaan koulutuksen viiveettä.

Suorita kortti netissä

Koulutus suoritetaan kokonaisuudessaan netissä. Koulutus koostuu teoriaosuudesta ja lopputentistä. Koulutuksen suorittaminen kestää keskimäärin 1,5 tuntia, riippuen omasta suoritusnopeudestasi. Voit suorittaa koulutuksen kerralla tai sinulle sopivissa osissa.

Korttikoe

Teoriaosuuden jälkeen suoritetaan sähköinen koe, jossa pääset testaamaan oppimaasi tietoa. Hyväksytysti suoritetun kokeen jälkeen saat sähköisen kortin. Kortin saamiseen menee noin 1-2 arkipäivää. Tarvittaessa saat sen nopeamminkin.

Kortin uusiminen

Kortti on voimassa kaksi vuotta, jonka jälkeen kortti uusitaan, suorittamalla sähköinen korttikoulutus ja loppukoe. Kertauksen tarkoitus on varmistaa, että työturvallisuusasiat pysyvät mielessä ja niistä tulee pysyvä käytäntö työmaalla.

Miksi verkossa? 

Verkko-opiskelulla tuodaan koulutukset kaikkien saataville. Käännösversioiden avulla opiskelija pystyy suorittamaan koulutuksen omalla kielellään ja omassa tahdissaan, aikaan ja paikkaan sitoutumatta. Verkossa saatava koulutus on myös kaikille samanlaista ja saman sisältöistä, jolloin jokainen koulutuksen suorittanut saa saman oppimäärän. Kehitämme koulutuksiamme jatkuvasti, jolloin uudemmassa koulutuksessa sisältö saattaa hieman poiketa aiemmin käydystä koulutuksesta, perustiedon kuitenkin pysyessä samana.

Kysy koulutuksista

Yhteistyössä