Jobs

Meille töihin

Tarjoamme monipuolisesti rakennuspalveluita ja siivoustyötä aliurakointina rakennusliikkeille, mutta työskentelemme myös mm. omakotityömailla sekä pienemmissä kotiremonttikohteissa.

Lähetä meille avoin hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävistä saat:
Marko Mäkinen
marko.makinen@kmayhtiot.fi
p. 0400 636 548

Kirvesmies Turku

Etsimme kirvesmiehiä rakennustyömaille. Kohteemme sijaitsevat Turussa ja lähikunnissa. Arvostamme ammattitaitoa, mutta voit olla myös aloitteleva kirvesmies, jos asenne on kohdillaan.

Suurin osa työstämme on fyysistä rakentamista, joka tapahtuu ulkona. Teemme pääosin rakennusten perustuksia, seinä- ja kattoelementtien asennuksia, joten työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, voimaa ja ripeää työotetta. Työmailla olemme osa suurempaa tiimiä, jossa jokainen hoitaa oman osa-alueensa. Työmailla työskentely vaatii toisinaan joustavaa asennetta ja kykyä toimia muuttuvissakin olosuhteissa ja tilanteissa.

Elementtiasentaja Turku

Etsimme tekijöitä betonielementtien asennukseen. Osaamisesi mukaan voit toimia mm. joko elemettiasentajana, alamiehenä tai tukkomiehenä. Voit olla joko vasta-alkaja tai jo kokenut elementtiasentaja. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, voimaa ja ripeää työotetta sekä kykyä toimia osana asennustiimiä.

Rakennussiivoja Turku

Etsimme tekijöitä rakennussiivoukseen

Rakennussiivooja huolehtii rakennustyömaan työskentelyalueiden ja kulkuväylien siivoamisesta. Tehtävään kuuluvat tarpeen mukaan myös erilaiset kanto- ja siivoustyöt.

Aiempi kokemus rakennussiivouksesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on reipas ja oma-aloitteinen työskentelyasenne.

Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi ja oman auton käyttömahdollisuus on plussaa. Työaika on pääsääntöisesti 7-15.30