Työturvallisuuskoulutus

20,00  Alv 0%

Työturvakortti on helppo suorittaa netissä. Voit suorittaa koulutuksen omaan tahtiisi, silloin kun sinulle sopii. Kun suoritat kaikki verkkokurssin osiot ja lopputentin hyväksytysti, saat sähköisen työturvakortin. Sähköinen työturvakortti kulkee kätevästi mukanasi puhelimessasi ja kortin voimassaolon voi tarkistaa kortissa olevan qr-koodin avulla. Koulutus on kehitetty erityisesti rakennusalan tarpeisiin.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Opiskele työturvallisuutta verkossa

Suorita TAITURI -työturvakoulutus netissä. Työturvallisuuskoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelun periaatteista. Työturvallisuuskoulutuksen tavoitteena on parantaa yhteisten työpaikkojen turvallisuutta. KMA Yhtiöiden työturvakorttikoulutus on kehitetty erityisesti rakennusalan tarpeisiin. Työturvallisuuskoulutuksen ensisijainen tarkoitus on oppia havainnoimaan ja ennaltaehkäistään vaaratilanteita ja riskejä sekä tiedostamaan työturvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä työmaalla ja omassa työskentelyssään. Koulutus tapahtuu kokonaisuudessaan verkkokoulutuksena. Koulutuksessa käydään läpi mm. työsuojelun merkitys ja sen tavoitteet, roolit ja vastuut työsuojelussa, nolla tapaturmaa-ajattelun periaatteet, turvallisuushavaintojen tekemisen merkitys ja turvallisten työtapojen tuominen omaan työskentelyyn. Teoriaosuuden jälkeen opiskelija suorittaa loppukokeen. Koulutuksen suorittamisen jälkeen opiskelija saa sähköisen TAITURI -työturvakortin, joka on voimassa kaksi vuotta.

Työturvallisuuskoulutuksen teemoja ovat mm.

– Työsuojelun merkitys ja sen tavoitteet – Työturvallisuuskulttuuri ja sen merkitys – Nolla tapaturmaa-periaate ja sen merkitys – Turvallisuushavaintojen tekeminen ja niiden merkitys – Tapaturmaan johtaneiden syiden tunnistaminen – Tapaturman sattuessa toimiminen – Roolit ja tehtävät työsuojelussa – Vaarojen arviointi ja riskienhallinta – Työn suunnittelu turvalliseksi – Työsuojaimet ja putoamissuojaus – Kemialliset ja fysikaaliset riskitekijät työssä – Oman työkyvyn ylläpito ja sen merkitys työhyvinvoinnin kannalta – Toiminta ensiaputilanteissa

Työturvakortti voimassaolo aika

Sähköinen työturvakortti on voimassa kaksi vuotta. Kortin voimassaoloajan voit tarkistaa kortissa olevan qr-koodin avulla.

Sähköinen työturvakortti netissä

Saat koulutuksesta sähköisen työturvakortin, joka kulkee mukanasi puhelimessasi.

Työturvakortti netissä

Työturvakortti suoritetaan kokonaisuudessaan netissä. Koulutus koostuu teoriaosuudesta ja lopputentistä. Koulutuksen suorittaminen kestää keskimäärin 4-6 tuntia, riippuen omasta suoritusnopeudestasi. Voit suorittaa koulutuksen kerralla tai sinulle sopivissa osissa.

Työturvakortti koe

Teoriaosuuden jälkeen suoritetaan sähköinen koe, jossa pääset testaamaan oppimaasi tietoa. Hyväksytysti suoritetun kokeen jälkeen saat sähköisen työturvakortin. Kortin saamiseen menee noin 1-2 arkipäivää. Tarvittaessa saat sen nopeamminkin, vaikka jo samana päivänä.

Työturvakortti uusiminen

Työturvakortti on voimassa kaksi vuotta, jonka jälkeen kortti uusitaan, suorittamalla sähköinen työturvallisuuskoulutus ja siihen liittyvä loppukoe.

Lisätietoja koulutuksesta

Yhteistyössä