Elementtiasentajakortti

40,00  Alv 0%

Elementtiasentajakortti antaa perustiedot betonielementtiasennuksesta. Koulutus vaaditaan useimmilla työmailla, joissa tehdään elementtiasennusta. Suorita kortti helposti ja nopeasti verkkokoulutuksena.

Kuvaus

Elementtiasentajakortti verkossa

Suorita elementtiasentajakortti verkossa. Betonielementtien asennuksessa sattuu vuosittain useita työtapaturmia. Tapaturmariskin vakavuuteen vaikuttaa oleellisesti se, että asennettavat elementit ovat kookkaita ja raskaista ja työ tapahtuu usein korkealla. Betonielementtiasennuskoulutuksen tarkoituksena on antaa perustiedot elementtiasennukseen, turvalliseen työskentelyyn sekä selkeän vastuunjaon merkitykseen yhteisellä työmaalla.

Koulutus tapahtuu kokonaisuudessaan verkkokoulutuksena. Koulutuksessa käydään läpi mm. elementtien asennuksen periaatteet ja turvalliset työtavat. Lisäksi perehdytään elementtiasennuksen vaaroihin ja niiden ennaltaehkäisyyn ja käydään läpi henkilökohtaiset suojavarusteet. Teoriaosuuden jälkeen opiskelija suorittaa loppukokeen. Koulutuksen suorittamisen jälkeen opiskelija saa sähköisen elementtiasentajakortin, joka on voimassa kaksi vuotta.

 

Elementtiasentajakoulutuksen teemat

– Työturvallisuus ja vastuut työmaalla

– Sääolosuhteiden vaikutus elementtiasennukseen

– Vaarojen arviointi ja tapaturmien ennaltaehkäisy

– Nostoapuvälineet ja niiden tarkastukset

– Putoamissuojaus ja henkilökohtaiset suojavarusteet

– Noston työvaiheet ja vastuuhenkilöt

– Noston ohjaus ja merinanto

– Taakan sitominen

– Nostoapuvälineet ja niiden tarkastukset

– Elementtien asennus, oikaisu, tasaukset ja liitokset

Elementtiasentajakortti voimassaolo aika

Sähköinen kortti on voimassa kaksi vuotta. Kortin voimassaoloajan voit tarkistaa kortissa olevan qr-koodin avulla.

Sähköinen elementtiasentajakortti netissä

Saat koulutuksesta sähköisen elementtiasentajakortin, joka kulkee mukanasi puhelimessasi.

Onko elementtiasentajakortti pakollinen

Elementtiasentajakortti ei ole laissa määrätty, joten sen käyttöönotto on vapaaehtoista. Useat tilaajayritykset edellyttävät kuitenkin alihankkijoidensa työntekijöiltä elementtiasentajakorttia, jolloin ilman korttia ei pääse työmaalle.

Koulutuksen hinta

Sähköinen elementtiasentaja koulutus maksaa 40 € (alv. 0%).

Elementtiasentajakortti netissä

Elementtiasentajakortti suoritetaan kokonaisuudessaan netissä. Koulutus koostuu teoriaosuudesta ja lopputentistä. Koulutuksen suorittaminen kestää keskimäärin 4-6 tuntia, riippuen omasta suoritusnopeudestasi. Voit suorittaa koulutuksen kerralla tai sinulle sopivissa osissa.

Elementtiasentakortti koe

Teoriaosuuden jälkeen suoritetaan sähköinen koe, jossa pääset testaamaan oppimaasi tietoa. Hyväksytysti suoritetun kokeen jälkeen saat sähköisen elementtiasentajakortin. Kortin saamiseen menee noin 1-2 arkipäivää. Tarvittaessa saat sen nopeamminkin, vaikka jo samana päivänä.

Kortin uusiminen

Kortti on voimassa kaksi vuotta, jonka jälkeen kortti uusitaan, suorittamalla sähköinen elementtiasentajakorttikoulutus ja siihen liittyvä loppukoe.

Kuka maksaa elementtiasentajakortin?

Koulutuksen voi maksaa tilanteesta riippuen yksityishenkilö itse, kevytyrittäjä itse, yritys, oppilaitos tai esimerkiksi. työ- ja elinkeinotoimisto. Kannattaa selvittää etukäteen, ketä koulutuksen maksaa.

Lisätietoja koulutuksesta

Yhteistyössä