Kvartsipölykortti

20,00  Alv 0%

Suorita kvartsipölykortti helposti verkkokoulutuksena, silloin kuin sinulle sopii. Koulutus suoritetaan kokonaisuudessaan verkossa. Koulutus on kehitetty erityisesti rakennusalan tarpeisiin.Voit suorittaa koulutuksen omaan tahtiisi. Kun suoritat kaikki verkkokurssin osiot ja lopputentin hyväksytysti, saat KMA Yhtiöiden kvartsipöly -koulutuksesta sähköisen kortin, joka on voimassa kaksi vuotta.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kvartsipölykortti verkossa

Kvartsipölykoulutus antaa perustiedot työntekijälle kvartsipölyn vaaroista ja turvallisen työskentelyn periaatteista. Kvartsipölykoulutuksen tavoitteena on parantaa yhteisten työpaikkojen turvallisuutta. KMA Yhtiöiden kvartsipölykoulutus on kehitetty erityisesti rakennusalan tarpeisiin.

Koulutuksen ensisijainen tarkoitus on oppia havainnoimaan ja ennaltaehkäisemään vaaratilanteita ja riskejä sekä tiedostamaan työturvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä työmaalla ja omassa työskentelyssään. Koulutuksessa syvennytään aiheeseen kvartsipölyltä suojautumisen ja sen ehkäisemisen näkökulmasta.

Koulutus tapahtuu kokonaisuudessaan verkkokoulutuksena. Teoriaosuuden jälkeen opiskelija suorittaa loppukokeen. Koulutuksen suorittamisen jälkeen opiskelija saa sähköisen kvartsipölykortin, joka on voimassa kaksi vuotta.

Koulutuksen teemoja ovat mm.

– Kvartsipölyltä suojautumisen yleiset periaatteet
– Kvartsipölyn torjuminen teknisin menetelmin
– Turvallisen kvartsityöskentelyn periaatteet
– Keskeiset pölynhallintakeinot
– Hyvät käytännöt kvartsipölyltä suojautumisessa

Koulutuksen keskimääräinen suoritusaika on 2-3 tuntia, riippuen omasta suoritusnopeudestasi. Voit suorittaa koulutuksen kerralla tai sinulle sopivissa osissa.

Kortti voimassaolo aika

Sähköinen kortti on voimassa kaksi vuotta. Kortin voimassaoloajan voit tarkistaa kortissa olevan qr-koodin avulla.

Sähköinen kvartsipölykortti

Saat koulutuksesta sähköisen kortin, joka kulkee mukanasi puhelimessasi.

Onko kortti pakollinen

Kortin käyttöönotto on yrityksissä vapaaehtoista. Useat tilaajayritykset edellyttävät kuitenkin alihankkijoidensa työntekijöiltä kvartsipölykorttia. Kortin tarkoitus on parantaa työmaan työturvallisuutta ja auttaa työntekijöitä huomaamaan turvallisten työtapojen tärkeys omassa työskentelyssä. Kortti ei korvaa työturvakorttia.

Kortin hinta

Sähköinen kvartsipöykortti maksaa 40 € (alv. 0%). Kun maksat koulutuksen verkkokaupassa, saat tunnukset heti sähköpostiisi ja pääset aloittamaan koulutuksen viiveettä.

Suorita kortti netissä

Koulutus suoritetaan kokonaisuudessaan netissä. Koulutus koostuu teoriaosuudesta ja lopputentistä. Koulutuksen suorittaminen kestää keskimäärin 2-3 tuntia, riippuen omasta suoritusnopeudestasi. Voit suorittaa koulutuksen kerralla tai sinulle sopivissa osissa.

Korttikoe

Teoriaosuuden jälkeen suoritetaan sähköinen koe, jossa pääset testaamaan oppimaasi tietoa. Hyväksytysti suoritetun kokeen jälkeen saat sähköisen kortin. Kortin saamiseen menee noin 1-2 arkipäivää. Tarvittaessa saat sen nopeamminkin.

Kortin uusiminen

Kortti on voimassa kaksi vuotta, jonka jälkeen kortti uusitaan, suorittamalla sähköinen korttikoulutus ja loppukoe. Kertauksen tarkoitus on varmistaa, että työturvallisuusasiat pysyvät mielessä ja niistä tulee pysyvä käytäntö työmaalla.

Miksi verkossa? 

Verkko-opiskelulla tuodaan koulutukset kaikkien saataville. Käännösversioiden avulla opiskelija pystyy suorittamaan koulutuksen omalla kielellään ja omassa tahdissaan, aikaan ja paikkaan sitoutumatta. Verkossa saatava koulutus on myös kaikille samanlaista ja saman sisältöistä, jolloin jokanen koulutuksen suorittanut saa saman oppimäärän. Kehitämme koulutuksiamme jatkuvasti, jolloin uudemmassa koulutuksessa sisältö saattaa hieman poiketa aiemmin käydystä kolutuksesta, perustiedon kuitenkin pysyessä samana.

Kysy koulutuksista

Yhteistyössä